- 400 g gnocchi
- ½ zucchini
- 5 ciuperci
- 1 lg busuioc
- 50 g unt
Mod de preparare:
Se taie cubulete zucchini si ciupercile. Se incinge untul, se adauga ciupercile, busuiocul si zucchini. Intre timp gnocchi se pun in apa clocotica si se fierb pana ies la suprafata, apoi se scurg. Dupa ce s-au calit ciupercile si zucchini se adauga gnochi si se lasa inca un minut pe foc.
Notite:
Zucchini arata bine, dar sunt si foarte gustosi. Gustul difera de dovlecelul cu care suntem obisnuiti. Ei isi pastreaza coloritul puternic si mancarea capata un aspect interesant.
Vor iesi 2 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 955.2 | 19.2 | 33.4 | 149.2 |
per portie | 478 | 9.6 | 16.7 | 74.6 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu