- 3 oua
- 3 lg smantana 12%
- ½ lg mujdei de usturoi
- ½ lg busuioc
- 100 g ementaler
- 20 g parmezan
- 150 g telemea
- sare, piper
Mod de preparare:
Se bat ouale cu ementalerul si o parte din busuioc si se prajesc 2 clatite. Smantana se amesteca cu telemeaua faramitata cu furculita si se adauga piperul si busuiocul ramas.
Pe o farfurie se aseaza prima clatita, se unge cu crema de branza, deasupra se pune a doua clatita si parmezanul.
Notite:
Desi am fost reticenta cand am vazut in cartea de bucate mujdei am incercat si rezultatul a fost foarte gustos :)
Vor iesi 2 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 1221.7 | 90.5 | 91.3 | 5.2 |
per portie | 611 | 45.3 | 45.7 | 2.6 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu