Mini-tarte cu ceapa

Ingrediente pentru aluat:
- 50 g unt 60%
- 100 g faina
- 2 linguri lapte
- sare

Ingrediente pentru umplutura:
- 1 ou
- 150 ml smantana lichida
- 500 g ceapa
- oregano
- patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu untul. Dupa ce s-au amestecat se adauga laptele si se framanta bine. Se lasa la frigider pentru o ora. Apoi se intinde aluatul si se pune in formele unse cu putin ulei.
Intre timp, ceapa se taie felii subtiri si se caleste, apoi se amesteca cu oul, condimentele si smantana lichida.
Compozitia se pune in forme si se baga in cuptorul incins.
Se lasa la foc potrivit pana sunt devin aurii.
Vor iesi 6 tarte. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 1096.4 95.9 42 103.2
per portie 274.1 24 10.5 25.8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu