- 500 g ravioli cu branza
- 1 conserva de rosii cherry
- 1 ceapa
- 200 g cascaval afumat
- 50 g ementaler
- 100 g masline
- 3-4 linguri ulei de masline
- 1 lingurita busuioc
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingurita oregano
- 1 lingurita patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Se fierb ravioli in apa sarata si se lasa la scurs. Ceapa se toaca si se caleste in uleiul de masline, cu condimentele. Cand e aproape gata se adauga rosiile si maslinele. Dupa ce se opreste focul, se adauga cascavalul afumat taiat cubulete si se amesteca.
Se amesteca ravioli cu sosul si se pune intr-o tava. Deasupra se aseaza bucatelele de ementaler.
Vor iesi 4 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 3062.3 | 117.2 | 143.2 | 321.8 |
per portie | 766 | 29.3 | 35.8 | 80.5 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu