Pizza vegetariana

Ingrediente:
- 250 g faina
- 120 ml lapte
- 12 g drojdie
- 5 linguri ulei
- 100 g ciuperci
- ½ ardei
- ½ dovlecel
- ½ vinata
- 1 lingura pasta de masline
- 50 g gorgonzola
- 100 g cascaval
- 1 rosie
- oregano
- sare, piper

Mod de preparare:
Se fiebe 500 ml apa si se inmoaie ciupercile pentru 10-15 min. Intre timp ardeiul, vinata, dovlecelul si rosia se taie felii subtiri.
Se dizolva drojdia in laptele caldut, apoi se amesteca cu uleiul si faina. Coca se intinde in tava, se unge cu pasta de masline, se rade cascavalul deasupra. Se aseaza in tava legumele si ciupercile taiate felii. Gorgonzola se sfarama si se pune deasupra. Se pune in cuptorul incins la maxim. Pizza este gata in cateva minute.

Vor iesi 4 portii. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 1997.6 67.3 93.8 218.7
per portie 499 16.8 23.5 54.7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu