Omleta la cuptor

Ingrediente:
- 2 oua
- 50 ml lapte
- 50 g faina
- 1 rosie
- 30 g rucola
- 30 g parmezan
- 50 g smantana
- sare, piper
Mod de preparare:
Rosia se taie cuburi. Se aseaza in tava unsa cu ulei de masline.
Se bat ouale, apoi se amesteca cu rucola taiata subtire, jumatate din parmezan, smantana, faina si laptele. Compozitia se toarna usor in tava, avand grija sa nu se acopere rosiile in totalitate.
Se da la cuptor pentru 15-20 min.
Dupa ce s-a scot se adauga putina rucola pentru decor.

Vor iesi 2 portii. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 627.6 36 32.3 49.4
per portie 314 18 16.2 24.7

Notite:

Are o aroma putin amaruie datorita rucolei. Daca va displace, in loc de rucola puneti marar si patrunjel. Iar in loc de bucati de rosii se pot pune rosii cherry.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu