- 400 g paste
- 200 g ciuperci
- 20 g gorgonzola
- 50 g ementaler
- 150 g cascaval
- 100 g mozzarella
- 200 ml smantana 12%
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare, se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs. Intre timp, ciupercile se taie in patru si se calesc in ulei.
Intr-o tava se pune cascavalul, apoi pastele si deasupra branza, smantana si ciupercile. Se lasa la cuptor inca 10 minute. Se amesteca si se mai lasa inca 2-3 minute la cuptor.
Vor iesi 4 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 2921 | 127.3 | 125.4 | 319 |
per portie | 730 | 31.8 | 31.4 | 79.8 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu