Paste quatro formaggi cu ciuperci

Ingrediente:
- 400 g paste
- 200 g ciuperci
- 20 g gorgonzola
- 50 g ementaler
- 150 g cascaval
- 100 g mozzarella
- 200 ml smantana 12%
- 2 linguri ulei
- sare

Mod de preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare, se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs. Intre timp, ciupercile se taie in patru si se calesc in ulei.
Intr-o tava se pune cascavalul, apoi pastele si deasupra branza, smantana si ciupercile. Se lasa la cuptor inca 10 minute. Se amesteca si se mai lasa inca 2-3 minute la cuptor.

Vor iesi 4 portii. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 2921 127.3 125.4 319
per portie 730 31.8 31.4 79.8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu