Cannelloni cu spanac

Ingrediente:
- 1 pachet cannelloni
- 1 kg spanac
- 200 g ricotta
- 200 ml sos de rosii
- 1 lingurita oregano
- 1 lingurita patrunjel
- cascaval ras
- sare
Mod de preparare:
Se spala spanacul si se fierbe, se strecoara bine si se toaca. Cannelloni se pun la fiert in apa cu sare pentru 10 minute, apoi se scurg si se clatesc cu apa rece.
 Se face o pasta din spanacul tocat, ricotta si condimentele. Intr-o tava se pun cannelloni umpluti cu pasta respectiva, se acopera cu sosul de rosii si cascaval. Se pun la cuptor pana se topeste tot casvalul.

Vor iesi 6 portii. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 1746 93.8 53.8 223.5
per portie 291 15.6 9 37.3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu