Terina rustica

Ingrediente pentru aluat:
- 25 g unt 60%
- 50 g faina
- 1 lingurita lapte
- sare

Ingrediente pentru umplutura:
- 3 oua
- 50 g smantana 12%
- 100 g branza
- 50 g cascaval
- 50 g tofu cu marar
Mod de preparare:
Ouale se fierb tari si se taie in 4. Intre timp se amesteca faina cu untul. Dupa ce s-au amestecat se adauga laptele si se framanta bine. Se lasa la frigider pentru un sfert de ora.
Ouale se amesteca cu branza, cascavalul, tofu sfaramat si smantana. Se amesteca incet pentru a nu rupe ouale.
Aluatul se pune intr-un vas de yena uns cu ulei. Se pune compozitia deasupra si se acopera partial cu o foaie subtire din aluat.
Se coace la foc potrivit.

Vor iesi 4 portii. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 1007.4 61.9 69.9 45
per portie 274.1 24 10.5 11.3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu