- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 cartof
- 500 ml bors
- 1 pahar de cuburi de soia fiarta
- 2-3 linguri ulei
- 1 lingura bulion
- sare
Mod de preparare:
Ceapa se toaca fin si se pune la calit. Se adauga cartoful taiat cubulete si morcovul tocat marunt. Dupa ce s-au inmuiat se adauga apa si 200 ml bors si se lasa la fiert pentru 10 minute. Apoi se adauga si soia si bulionul si se mai lasa la fiert inca 5 minute. Se opreste focul si se adauga borsul. Se condimenteaza dupa gust.
Vor iesi 6 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 485 | 22.9 | 25.9 | 40 |
per portie | 81 | 3.8 | 4.3 | 6.7 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu