Sarmale

Ingrediente:
- 100 g soia
- 8-10 linguri bulion
- 30 g orez
- 2 verze potrivite sau 1 varza mare
- marar
- patrunjel
- 2 foi de dafin

Mod de preparare:
Se pune apa cu sare la fiert, dupa ce clocoteste se opreste si se pune soia. Se lasa 30 minute apoi se scurge. Se adauga 2-3 linguri de bulion, orezul, mararul si patrunjelul si se amesteca.
Se aleg frunzele de varza pentru sarmale, iar restul se toaca. In cratita se pune jumatate din varza tocata, apoi sarmalele.
Dupa ce s-au pus toate sarmalele se pune restul de varza tocata si bulionul diluat cu apa. Se fierb 30 minute, apoi se dau la cuptor.
Vor iesi 6 portii. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 616 64.7 3.3 94.2
per portie 102.7 10.8 0.6 15.7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu