- 2 pahare de lapte
- 1 pahar de faina
- 2 pliculete zahar vanilat
- 4 oua
- sare
- 1 banana
- sirop de ciocolata
Mod de preparare:
Se bat ouale cu zaharul si laptele. Apoi se incorporeaza treptat faina, pentru a nu face cocoloase. In tigaie se pune o felie subtire de unt, se lasa sa se topeasca, apoi se pune un polonic de aluat, se intinde in toata tigaia si se pune pe foc. Cand e facuta pe o parte se intoarce.
Se pune sos de ciocolata pe clatita, apoi se impatureste in 4. Deasupra se pun cateva felii de banana deasupra.
Vor iesi 6 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 1863.9 | 72.3 | 32.5 | 321 |
per portie | 310 | 12.1 | 5.4 | 53.5 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu