- 250 g ciuperci
- 100 ml vin
- ½ lamaie
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingurita patrunjel
- 1 lingurita pasta de tomate
- 1 foaie de dafin
- sare, piper
Mod de preparare:
Se caleste lamaia taiata felii subtiri in uleiul de masline cu dafinul si jumatate din patrunjel. Dupa 2-3 minute se adauga ciupercile taiate in 4 si se mai lasa inca 5 minute pe foc. Apoi se adauga vinul si se mai lasa inca 15 minute.
Inainte de servire se orneaza cu patrunjelul ramas.
Notite:
Lamaia capata un gust placut, iar mancarea este in acelasi timp si acrisoara si intepatoare.
Vor iesi 2 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 308.2 | 8.6 | 20.9 | 14.5 |
per portie | 154 | 4.3 | 10.5 | 7.3 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu