Ciuperci cu vin si lamaie

Ingrediente:
- 250 g ciuperci
- 100 ml vin
- ½ lamaie
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingurita patrunjel
- 1 lingurita pasta de tomate
- 1 foaie de dafin
- sare, piper

Mod de preparare:
Se caleste lamaia taiata felii subtiri in uleiul de masline cu dafinul si jumatate din patrunjel. Dupa 2-3 minute se adauga ciupercile taiate in 4 si se mai lasa inca 5 minute pe foc. Apoi se adauga vinul si se mai lasa inca 15 minute.
Inainte de servire se orneaza cu patrunjelul ramas.

Notite:
Lamaia capata un gust placut, iar mancarea este in acelasi timp si acrisoara si intepatoare.

Vor iesi 2 portii. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 308.2 8.6 20.9 14.5
per portie 154 4.3 10.5 7.3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu