- 1 pachet foi de placinta
- 1 conserva de ciuperci
- 150 g branza de vaci sfaramata
- 4-5 linguri de bulion
- 1 lingurita de pasta de masline
- 1 lingurita de busuioc si 1 lingurita de oregano
- ulei
- sare
Mod de preparare:
In tava de copt se pune o coala de copt, apoi se pune o foaie de placinta, se stropeste cu putin ulei, apoi alta foaie de placinta pana se pun jumatate din foile din pachet.
Se intinde bulionul in care am amestecat pasta de masline si condimentele. De asupra se pun ciupercile si branza, apoi se aseaza si restul de foi de placinta. Nu uitati sa stropiti cu putin ulei fiecare foaie in parte.
Vor iesi 10 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 1985 | 71.5 | 75.6 | 246.8 |
per portie | 199 | 7.2 | 7.6 | 24.7 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu