Frosty sand

Ingrediente:
- 60 g unt 60%
- 1 bucata de ciocolata
- 60 g zahar
- 100 g faina
- 1 lingurita cacao
- 1 lingura zahar pentru ornat
Mod de preparare:
Se topeste unul intr-o cratita. Se topeste si ciocolata si se amesteca cu untul. Amestecul se mixeaza cu zaharul si sarea.
Se amesteca faina si cacaua, apoi se adauga compozitia de ciocolata si se amesteca. Se framanta foarte bine pana se formeaza un aluat neted. Din aluat se formeaza un sul care se rostogoleste in restul de zahar. Se pune intr-o punga de plastic si se lasa la rece pentru o ora.
Se incalzeste cuptorul. Aluatul se taie in bucati si se pune in tava pe folie de copt.
Se pune la cuptor la foc potrivit pentru 15-18 min. Se lasa la racit pe un gratar.
Vor iesi 12 fursecuri. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 1041.3 11.2 39.4 161.2
per portie 86.8 0.9 3.3 13.4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu