Legume la punga

Ingrediente:
- 2 pungi speciale
- 2 cartofi
- 2 rosii
- 15 ciuperci
- 1 dovlecel
- 1 praz
- 1 vanata
- 1 lg marar
- 1 lg patrunjel
- 1 lg cimbru
- sare, piper
Mod de preparare:
Se taie cubulete toate legumele, se condimenteaza si se aseaza in cele doua pungi.
Se pun in cuptorul incins si se lasa 40 minute. Se taie pungile si se mai lasa inca 10 minute la cuptor.
Se poate servi cu maioneza de usturoi sau ulei picant.


Notite:
Este o mancare sanatoasa, fara grasimi, dar in acelasi timp e si gustoasa.

Vor iesi 6 portii. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 486 21.4 2.7 104.9
per portie 81 3.6 0.5 17.5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu