Quiche cu praz

Ingrediente:
- 100 g faina
- 50 g unt
- 10 ml lapte cald
- 360 g praz (3 fire)
- 2 oua
- 100 g cascaval
- 100 g smantana
- sare
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu untul la temperatura camerei, laptele si sarea. Coca se framanta bine si se lasa la frigider pentru o ora.
Intre timp se caleste prazul intr-o lingura de ulei si se amesteca cu ouale, cascavalul si smantana.
Se scoate coca din frigider si se intinde o foaie subtire cu facaletul, care se pune in forma unse cu ulei. Deasupra se pune prazul si se lasa la cuptor pana s-a rumenit.

Vor iesi 6 portii. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 1424.4 58.2 74.4 134.4
per portie 237 9.7 12.4 22.4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu