Rosii cherry la cuptor

Ingrediente:
- 6 rosii cherry
- 1 catel usturoi
- 150 g branza de capra
- 3 linguri vin
- 1 lingurita patrunjel
- 1 lingurita busuioc
- 1 lingurita cimbru
- ulei de masline
- sare, piper
 

Mod de preparare:
Se taie rosiile in doua, se aseaza in tava si se impaneaza cu felii de usturoi. Se pun condimente si uleiul si se da la cuptor pentru 5 minute. Intre timp se piseaza branza cu o furculita, se adauga patrunjelul, busuiocul, cimbrul si vinul si se amesteca.

Rosiile se servesc cu pasta de branza.

Notite:
Vinul ii da o aroma interesanta cremei de branza. Iar rosiile la cuptor sunt delicioase.

Vor iesi 2 portii. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 656 28.8 57.5 6.1
per portie 328 14.4 28.8 3.1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu