- 6 rosii cherry
- 1 catel usturoi
- 150 g branza de capra
- 3 linguri vin
- 1 lingurita patrunjel
- 1 lingurita busuioc
- 1 lingurita cimbru
- ulei de masline
- sare, piper
Mod de preparare:
Se taie rosiile in doua, se aseaza in tava si se impaneaza cu felii de usturoi. Se pun condimente si uleiul si se da la cuptor pentru 5 minute. Intre timp se piseaza branza cu o furculita, se adauga patrunjelul, busuiocul, cimbrul si vinul si se amesteca.
Rosiile se servesc cu pasta de branza.
Notite:
Vinul ii da o aroma interesanta cremei de branza. Iar rosiile la cuptor sunt delicioase.
Vor iesi 2 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 656 | 28.8 | 57.5 | 6.1 |
per portie | 328 | 14.4 | 28.8 | 3.1 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu