Snitele crocante

Ingrediente:
- 100 g snitele de soia
- fulgi porumb
- 1 lingurita boia
- 1 lingurita patrunjel
- 2 oua
- faina
- sare
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
In apa fiarta se pun sare si snitele de soia, se lasa 30 min. Apoi se scurg si se lasa in strecuratoare inca 30 min. Se preseaza in maini pentru a elimina surplusul de apa. Se bat ouale cu faina, boia si patrujel. Snitelele se dau prin aluat, apoi prin fulgii de porumb striviti si se prajesc in ulei. Snitelele se scot pe o foi de hartie pentru a se scurge bine.

Vor iesi 4 portii. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 1211.4 72.3 62.7 104.5
per portie 303 18.1 15.7 26.1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu