Musaca

Ingrediente:
- 2 cartofi
- 2 rosii
- 2 dovlecei
- 2 cepe
- 100 g soia
- 10 linguri bulion
- sare
Mod de preparare:
Se spala legumele si se taie felii. Cartofii se prajesc, iar dovleceii se coc pe tava (pentru a diminua cantatitea de grasime). Intre timp se fierbe apa cu sare, dupa ce a dat in clocot se opreste focul si se pune soia. Se lasa 30 min, apoi se scurge.
Ceapa se caleste in putin ulei, se adauga soia si 2-3 linguri bulion si se amesteca bine pe foc.
Intr-o tava se pune un rand de felii de cartofi, apoi un rand de dovlecei, un rand de soia si rosii, apoi se pun legumele ramase si rosii deasupra.
Bulionul ramas se dizolva in apa si se toarna peste compozitie. Se pune la cuptor pana se rumeneste.
Notite: Se poate servi cu smantana deasupra.

Vor iesi 6 portii. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 1342 60.9 67 127.6
per portie 224 10.2 11.2 21.3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu