Soy-farik burger

Ingrediente:
- 100 g soia
- 100 g farik (freekeh)
- 30 g faina
- 4 oua
- seminte de floarea soarelui
- cimbru
- busuioc
- sare
Mod de preparare:
Se fierbe farikul pentru 15-20 minute, iar soia se inmoaie in apa clocotita. Se scurg foarte bine, soia se strange in maini pentru a se elimina excesul de apa.
Apoi se adauga farikul, cele 4 oua si condimentele si amesteca.

Se incinge tigaia si se pun burgerii formati in mana.
Notite:
Farik sau freekeh este grau verde, are multe fibre si proteine, este gustos si fierbe repede.

Vor iesi 4 portii, 8 burgeri. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 1096.4 95.9 42 103.2
per portie 274.1 24 10.5 25.8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu