Cannelloni rustici

Ingrediente:
- 130 g cannelloni (12 bucati)
- 1 conserva ciuperci
- 200 g spanac congelat
- 100 g tofu afumat
- busuioc
- oregano
- rozmarin
- sare
- 2 cepe
- 150 ml sos de rosii

Mod de preparare:
Se taie ceapa si se amesteca cu bulionul.
Spanacul se decongeleaza si se amesteca cu ciupercile si tofu faramitat. Apoi se adauga condimentele si se amesteca rapid.

In tava se pune patul de ceapa, iar deasupra se aseaza cannelloni umpluti cu amestecul facut anterior. Se toarna apa pana se acopera in totalitate cannelloni.

Se da la cuptor la foc potrivit.

Vor iesi 4 portii. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 783.9 49.2 17.5 122.3
per portie 196 12.3 4.4 30.6

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu