Ingrediente:
- 4 cepe
- 3 linguri bulion
- 500 g fasole
- 1 lingurita marar
- 1 lingurita patrunjel
- 1 lingurita menta
- 1/2 lingurita piper
- 2 foi dafin
- sare
Mod de preparare:
Fasolea se lasa in apa cateva ore, se schimba apa si se fierbe. Ceapa se caleste in 2-3 linguri de ulei si apa, apoi se adauga fasolea si se la fiert 10 minute. Se adauga bulionul si condimentele si se mai fierbe inca 2-3 minuteNotite:
Nu uitati sa adaugati menta, ii da o aroma speciala mancarii.
Vor iesi 6 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 2047 | 121 | 40 | 298 |
per portie | 341 | 20.2 | 6.7 | 49.7 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu