- 1 varza mica
- 2 oua
- 75 g smantana
- 20 g faina
- 20 ml ulei
- piper
- sare
Mod de preparare:
Se taie varza si se fierbe. Apoi se scurge si se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit, se adauga ouale, smantana, faina si condimentele.
Se amesteca pana se incorporeaza toate ingredientele. Se incalzeste tigaia, se unge cu ulei si se pune compozitia cu o lingura.
Dupa ce s-a prajit pe o parte se intoarce. Dupa ce s-au scos primele chiftele, se unge iar tigaia cu ulei.
Vor iesi 3 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 670.8 | 25 | 40.2 | 47 |
per portie | 223.6 | 8.3 | 13.4 | 15.7 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu