- foi de lasagne
- 300 g spanac
- 1 conserva de cuburi de rosii
- 1 conserva ciuperci feliate
- 200 g mozzarela
- sare, piper
- sos din 1 lingura pasta de tomate, 1 lingurita pasta de busuioc, 50 ml apa
Mod de preparare:
Se unge tava cu suc de rosii, apoi se aseaza foile de lasange. Foile se ung cu sos, apoi se pune un strat de spanac si inca un rand de foi. Aceasta se ung cu suc de rosii si se pun bucatele de rosii, ciuperci si mozzarela. Se pun straturi alternativ pana se termina compozitia.
Se da la cuptor.
Notite:
Se poate servi cu ulei picant si parmezan.
Vor iesi 4 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 1704.5 | 90.6 | 52.6 | 213.1 |
per portie | 426 | 22.7 | 13.2 | 53.3 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu