- 5 cepe
- 2-3 linguri bulion
- 500 g ciuperci
- o conserva cuburi de rosii
- ulei
- 1 lingurita patrunjel
- 1 lingurita salvie
- sare
Mod de preparare:
Ceapa se toaca marunt si se caleste in cateva linguri de ulei. Se adauga apa si se lasa pe foc, amestecand din cand in cand. Cand e aproape gata se adauga condimentele si se amesteca bine. Intr-o alta tigaie se calesc ciupercile in cateva linguri de ulei. Eu am lasat ciupercile intregi.
In tigaia cu ceapa se adauga bulionul, rosiile si se amesteca bine, apoi se adauga ciupercile si se mai lasa 1-2 minute pe foc.
Vor iesi 4 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 560.5 | 22.4 | 27.4 | 66.9 |
per portie | 140 | 5.6 | 6.9 | 16.7 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu