- 250 g tortellini
- 1 ceapa si jumatate
- 5 linguri bulion
- 30 g gorgonzola
- 30 g cascaval cu chimen
- 50 g cascaval cu rucola
- 1 lingurita salvie
- 1 lingurita patrunjel
Mod de preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare. Intre timp se toaca ceapa si se caleste in 2 linguri de ulei cu salvia si patrunjelul. Cand ceapa este aproape gata se adauga bulionul si se amesteca bine. Dupa ce s-a calit ceapa se adauga cascavalul aromat si gorgonzola si se mai lasa 1-2 minute pe foc, amestecand continuu. Sosul se pune peste paste si se da la cuptor pentru cateva minute.
Vor iesi 4 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 1357.5 | 67.4 | 46.5 | 168 |
per portie | 339 | 16.9 | 11.6 | 42 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu