- 115 g faina
- 60 g zahar
- 15 ml ulei
- 1 lingurita praf de copt
- 120 ml lapte 3.6%
- cacao
- 1 ou
- gem
- oua de ciocolata
Mod de preparare:
Se amesteca faina, zaharul, praful de copt, cacaua. Oul se bate, apoi se adauga laptele, uleiul si se bate inca o data. Se adauga oul peste faina si se amesteca pana se incorporeaza toate ingredientele.
Compozitia se pune in tava de briose. Am folosit o tava de silicon, care nu trebuie unsa cu ulei. Se lasa la cuptor la foc mediu pentru 15-20 min.
Dupa ce se scot din cuptor se lasa la racit in tava 5 minute, apoi se scot pe hartie. Se taie partea de sus a briosei si se unge cu gem, se aseaza oua de ciocolata.
Vor iesi 6 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 1552.3 | 28.6 | 47.9 | 251.3 |
per portie | 258.7 | 4.8 | 8 | 41.9 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu