- 115 g faina
- 60 g zahar
- 120 ml lapte 2%
- 1 lingurita praf de copt
- 24 afine (50 g)
- 1 ou
Mod de preparare:
Se amesteca faina, zaharul si praful de copt. Oul se bate, apoi se adauga laptele si se bate inca o data. Se adauga oul peste faina si se amesteca pana se incorporeaza toate ingredientele.
Compozitia se pune in tava de briose. Deasupra se pun cate 4 afine in fiecare forma. Se lasa la cuptor la foc mediu pentru 15-20 min. Dupa ce se scot se lasa la racit 5 minute, apoi se scot din tava.
Vor iesi 6 briose. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 841.4 | 23.4 | 11.2 | 161.2 |
per briosa | 140.2 | 3.9 | 1.9 | 26.9 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu