Fluture negru

Ingrediente:
- 115 g faina
- 60 g zahar
- 15 ml ulei
- cacao
- 1 lingurita praf de copt
- 120 ml lapte 3.6%
- 1 ou
- frisca
- 12 migdale

Mod de preparare:
Se amesteca faina, cacaua, zaharul, praful de copt. Oul se bate, apoi se adauga laptele, uleiul si se bate inca o data. Se adauga oul peste faina si se amesteca pana se incorporeaza toate ingredientele.
Compozitia se pune in tava de briose. Deasupra am pus migdalele. Am folosit o tava de silicon, care nu trebuie unsa cu ulei. Se lasa la cuptor la foc mediu pentru 15-20 min. Dupa ce se scot din cuptor se lasa la racit in tava 5 minute, apoi se scot pe hartie.
Se taie partea de sus a briosei si se unge cu frisca. Capacul briosei se taie in doua si se aseaza deasupra briosei unsa cu frisca.


Vor iesi 6 fluturi. Valori nutritionale:
calorii proteine lipide carbohidrati
total 1434.4 28 70 172.1
per fluture 239.1 4.7 11.7 28.7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu