- 115 g faina
- 60 g zahar
- 1 lingurita cacao
- 120 ml lapte 2%
- 15 ml ulei
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingura lichior
- 60 g ciocolata menaj cu lapte
- 1 ou
Mod de preparare:
Se amesteca faina, zaharul, cacaua, praful de copt si 2/3 din ciocolata menaj, rupta bucatele. Oul se bate, apoi se adauga laptele, uleiul, lichiorul si se bate inca o data. Se adauga oul peste faina si se amesteca pana se incorporeaza toate ingredientele.
Se pune in tava de briose. Am folosit o tava de silicon, care nu trebuie unsa cu ulei. Deasupra am pus bucatelele de ciocolata menaj ramase.
Se lasa la cuptor la foc mediu pentru 15-20 min. Dupa ce se scot se lasa la racit 5 minute, apoi se scot din tava.
Vor iesi 6 briose. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 1243 | 28.3 | 40.8 | 187.8 |
per portie | 207.2 | 4.7 | 6.8 | 31.3 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu