- 100 g faina
- ½ lingurita praf de copt
- 15 g cedar
- 15 g brie
- 20 g branza de capra
- 1 lingurita pasta de rosii
- masline
- spanac
- 3 ciuperci
- sare
Mod de preparare:
Se fiebe 250 ml apa si se inmoaie ciupercile taiate felii pentru 10 min, apoi se lasa la scurs.
Intre timp se face coca. Se amesteca faina cu praful de copt si apa. Coca se intinde in tava unsa cu ulei, se unde cu pasta de rosii. Se imparte in 4 partile egale.
Pe prima parte se pun ciupercile, pe a doua se pune branza de capra, pe a treia spanac si cedar, iar pe ultima masline si brie. Se pune in cuptorul incins. Pizza este gata in cateva minute.
Va iesi o portie. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
per portie | 596.8 | 24.6 | 18.5 | 82.7 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu