- 115 g faina
- 60 g zahar
- 15 ml ulei
- 1 lingurita praf de copt
- 120 ml lapte 3.6%
- 1 ou
- 20 g stafide
Mod de preparare:
Se amesteca faina, zaharul, stafidele, praful de copt. Oul se bate, apoi se adauga laptele, uleiul si se bate inca o data. Se adauga oul peste faina si se amesteca pana se incorporeaza toate ingredientele.
Compozitia se pune in tava. Am folosit o tava de silicon, care nu trebuie unsa cu ulei.
Se lasa la cuptor la foc mediu pentru 15-20 min. Dupa ce se scot din cuptor se lasa la racit in tava 5 minute, apoi se scot pe hartie.
Vor iesi 6 briose. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 1007.7 | 23.6 | 26.1 | 169.7 |
per portie | 168 | 3.9 | 4.4 | 28.3 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu