- 115 g faina
- 60 g zahar
- 15 ml ulei
- cacao
- 1 lingurita praf de copt
- 120 ml lapte 3.6%
- 1 ou
- frisca
- 12 migdale
Mod de preparare:
Se amesteca faina, cacaua, zaharul, praful de copt. Oul se bate, apoi se adauga laptele, uleiul si se bate inca o data. Se adauga oul peste faina si se amesteca pana se incorporeaza toate ingredientele.
Compozitia se pune in tava de briose. Deasupra am pus migdalele. Am folosit o tava de silicon, care nu trebuie unsa cu ulei. Se lasa la cuptor la foc mediu pentru 15-20 min. Dupa ce se scot din cuptor se lasa la racit in tava 5 minute, apoi se scot pe hartie.
Se taie partea de sus a briosei si se unge cu frisca. Capacul briosei se taie in doua si se aseaza deasupra briosei unsa cu frisca.
Vor iesi 6 fluturi. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 1434.4 | 28 | 70 | 172.1 |
per fluture | 239.1 | 4.7 | 11.7 | 28.7 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu