- 400 g paste
- 200 g ciuperci
- 200 g zucchini
- 50 g cedar
- 50 g mozzarella
- 200 ml smantana
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare, se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs. Intre timp, ciupercile se taie felii, se oparesc si se scurg. Se calesc intr-o tigaie incinsa, se pune uleiul, ciupercile si zucchini.
Intr-o tava se pune cascavalul, apoi pastele si deasupra smantana, zucchini si ciupercile. Se lasa la cuptor inca 5 minute. Se amesteca si se mai lasa inca 5 minute la cuptor, la foc mare.
Vor iesi 4 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 2008.4 | 78 | 61.6 | 276.4 |
per portie | 502.1 | 19.5 | 15.4 | 69.1 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu