- 115 g faina
- 60 g zahar
- 15 ml ulei
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingura cacao
- 60 g ciocolata menaj
- 1 ou
Mod de preparare:
Se amesteca faina, zaharul, cacaua, praful de copt si 2/3 din ciocolata menaj, rupta bucatele. Oul se bate, apoi se adauga 120 ml apa si uleiul si se bate inca o data. Se adauga oul peste faina si se amesteca pana se incorporeaza toate ingredientele. Compozitia se pune in tava de briose. Am folosit o tava de silicon, care nu trebuie unsa cu ulei. Deasupra am pus bucatelele de ciocolata menaj ramase. Ele vor intra in compozitie.
Se lasa la cuptor la foc mediu pentru 15-20 min. Dupa ce se scot din cuptor se lasa la racit in tava 5 minute, apoi se scot pe hartie.
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 1192.1 | 25 | 39.1 | 184.7 |
per portie | 207.2 | 4.7 | 6.5 | 30.8 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu