- 115 g faina
- 1 ou
- 30 g cedar ras
- 120 ml lapte 3.6%
- 5 ml ulei de masline (1 lingura)
- 1 lingurita praf de copt
- piper, patrunjel
Mod de preparare:
Se amesteca faina, praful de copt, cedarul si condimentele. Se bate oul, apoi se adauga laptele, uleiul si se bate inca o data. Se adauga oul peste faina si se amesteca pana se incorporeaza toate ingredientele.
Se pune compozitia in tava de briose. Se lasa la cuptor la foc mediu pentru 15-20 min. Dupa ce se scot se lasa la racit 5 minute, apoi se scot din tava.
Vor iesi 6 briose. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 788.9 | 30.8 | 31.3 | 95.9 |
per portie | 131.5 | 5.1 | 5.2 | 15.7 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu