- 115 g faina
- 1 ou
- 1 felie gouda
- 120 ml lapte 3.6%
- 5 ml ulei de masline (1 lingura)
- 1 lingurita praf de copt
- sare, piper, marar
- 12 masline
Mod de preparare:
Se amesteca faina, praful de copt, condimentele si gouda. Oul se bate, apoi se adauga laptele, uleiul si se bate inca o data. Se adauga oul peste faina si se amesteca pana se incorporeaza toate ingredientele.
Se pune compozitia in tava de briose, apoi maslinele deasupra. Se lasa la cuptor la foc mediu pentru 15-20 min. Dupa ce se scot se lasa la racit 5 minute, apoi se scot din tava.
Vor iesi 6 briose. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 808.3 | 31.3 | 32.9 | 95.9 |
per portie | 134.7 | 5.2 | 5.5 | 16 |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu